Tervetuloa Pyhäniemen kelomökkikylään!

Mäntykankaalla Kankarinjärven rannalla sijaitsee 55 tasokasta kelohonkahuoneistoa jotka kaikki on uusittuna 2017 kevääseen mennessä. Lomanvietto kohteessamme on vaivatonta, mukaasi tarvitset vain iloisen lomamielen. Jokaisessa huoneistossa on sauna, takka sekä takkapuut, liinavaatteet, hyvin varusteltu keittiö astiastoineen, tv, radio ja puhelin. Halutessasi voit ottaa mukaan lemmikkieläimesi pientä siivouskorvausta vastaan.

Alueella on runsaasti aktiviteetteja. Lapsille löytyy rannasta uljas ja suuri merirosvolaiva. Kesäisin tennistä, sulkapalloa, ulkoshakkia, minigolfia, frisbeegolfia, melontaa, pyöräilyä ja beachvolleyta kalastamista unohtamatta. Syksyisin marjastusta, sienestystä ja patikointia.
Talvisin voit hiihdellä osittain valaistuilla hiihtoladuilla, moottorikelkkailla, pilkkiä ja luistella. 
Pyhäniemessä asuu satuhahmo Hursti-ukko.

Pyhäniemen kelomökkikylässä sinua odottaa iloinen ja ystävällinen henkilökunta! Tervetuloa!

Makunautintoja keloravintolassa - Ravintola Pyhäniemi

Lapinkeloista rakennettu Keloravintolamme tarjoaa sinulle ja ystävillesi sekä suuremmallekin ryhmälle tunnelmalliset puitteet nautiskeluun ja leppoisaan yhdessäoloon ympäri vuoden. Iloinen ja ystävällinen henkilökuntamme loihtii Sinulle maittavan aterian raikkaalta A la carte listalta. Tervetuloa nauttimaan myös suosittuja burgereita. 

Lisätietoja:
Pyhäniemen lomakylä
www.pyhaniemi.fi
majoitus puh. (03) 444 0206
pyhaniemi@pyhaniemi.fi