Lomamökki Justiina

 

 


Laita maate mennessäs Justiina-muorin ohrakryynipuuro uuniin, nuku makosasti ja herää herkulliseen tuoksuun!

Lepän tilan rantapiitta, jossa mökki sijaitsee, oli Justiina-muorin lempipaikkoja. Kesäaamuisin hän kuljeskeli rantapiitassa lehmiään kutsuen. Rantapiittaan on nyt noussut Justiina-muorin nimeä kantava mökki. Perinteiset ruutuikkunat ja punamultamaali vievät ajatukset menneeseen, mutta sisältä mökki täysin varusteltuna täyttää tämän päivän lomailijan ja kokoustajan vaatimukset.

LOMALLE!

Ota Justiinan-muorin tapaan aikaa itsellesi, perheellesi tai ystävillesi ja saavu Kankarinjärven rannalle Justiina-mökkiin. Vuodepaikkoja mökissä on 10 hengelle, 4 makuuhuoneissa ja loput parvella. Kesäaikaan voit tulla suuremmallakin suku- tai ystäväporukalla, sillä ulkorakennuksesta löytyvät vuoteet vielä 6 hengelle.

Nauti kiireettömistä päivistä, luonnosta ja levosta, tai vietä toimelias loma. Tekemiseen löydät kyllä mahdollisuuksia: uiminen, saunominen, rantalentopallo, soutelu, kalastus järvellä tai koskella, retkeily Käskyvuorireitillä, resiinaretki museorautatiellä, turvesauna Pyhäniemessä. Talvi puolestaan tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet moottorikelkkailuun (250 km ylläpidettyjä uria), hiihtoon, luisteluun, pilkkimiseen tai saunan jälkeiseen lumessa kieriskelyyn.

Lähiseuduilta löytyy mahdollisuuksia kalliokiipeilyyn, hiihtämiseen Jämin hiihtoputkessa kesälläkin, koiravaljakkoajeluihin, lavatansseihin, Vesipääskyristeilyihin, kylpylävierailuihin ja retkeilyyn kansallispuistoissa (Seitsemisen kansallispuisto, Helvetinjärven kansallispuisto, Lauhanvuoren kansallispuisto).


Yritys on suorittanut valtakunnallisen Palvelua Sydämellä -valmennuksen.
Yrityksellä on uusia majoituskohteita voit tutustua heidän nettisivuihin
alapuolella olevasta www.osoitteesta

Lisätietoja ja varaukset:
Heikki Markkola
puh. 040 775 4889
www.villamarkkola.fi